TINE: sportieve damesbadjas met cappuchon

Dames badjas Tine is een sportieve badjas voorzien van capuchon. Bij het ontwerp van deze badjas voor vollere dames is rekening gehouden met een beetje extra stof toeslag maar om de badjas een sportief karakter te laten houden is dat minder dan bijvoorbeeld het Grace model. Het is ook een korter model, zodat je benen juist wel mooi kunt laten zi...

Dames badjas Tine is een sportieve badjas voorzien van capuchon. Bij het ontwerp van deze badjas voor vollere dames is rekening gehouden met een beetje extra stof toeslag maar om de badjas een sportief karakter te laten houden is dat minder dan bijvoorbeeld het Grace model. Het is ook een korter model, zodat je benen juist wel mooi kunt laten zien! Ideaal voor op het strand, in de sauna of op de camping.

Dit materiaal is 100% natuurlijk en voelt aan als flanel. Hydrofiel katoen, wat comfortabel draagt, goed absorbeert, snel droogt en ademt!

Het stonewashen van het textiel wordt op authentieke wijze met stenen gedaan, waardoor het een iets vervaagd en speels uiterlijk krijgt.

Meer