Zware kwaliteit badstoffen badjas Zwart -Wit

Deze badstoffen  badjas kan zowel door mannen en vrouwen gedragen worden.  Lekker voor thuis op een luie weekend dag, maar ook ideaal bij de hot-tub in de tuin. En wat dacht je van de sauna of op de camping!

Meer details

€ 79.50 incl. BTW

Meer informatie

Deze badjas valt heerlijk ruim. Misschien iets minder geschikt voor de warme zomer maar juist te meer wanneer het wat afkoelt. Deze badjas oogt dikker dan de gevoerde badjassen maar is qua volume gelijk. Door de langere lussen (die overigens altijd maar aan 1 kant zitten) oogt de badjas voller en 'rijker'.

De manier van produceren van dit badstof materiaal is prachtig! Duizenden draden zijn gespannen met duizenden haakjes om de lussen te trekken, prachtig! En natuurlijk gebeurt ook deze productie op traditionele wijze, door een familie die dit al bijna een eeuw lang badstof produceert. En daarnaast ook nog kersen kweekt in hun eigen boomgaard op een prachtig idyllisch plekje! Het weven gebeurt uitsluitend met een hoge kwaliteit Turks katoen, wat bekend staat (net als Egyptisch katoen) om z'n lange vezels waardoor het goed vocht opneemt én snel weer droogt.

1360 gram