Denizli

En zo is het alweer een week geleden dat ik op mijn balkon in Denizli 2018 zat te overdenken. Wat een jaar… nu al!

Wat een prachtig begin van iets wat nog mooier gaat worden in de toekomst, daar heb ik alle vertrouwen in.

Binnen 2 maanden, heb ik deze plek al 2 keer mogen bezoeken en mooie mensen leren kennen.

Ik werk al heel lang met stoffen. Mijn moeder verstopte vroeger na de vakantie het onder spoeltje van de naaimachine, zodat ik er niet mee kon en dus wel tijd had voor mijn huiswerk… Toen had ik niet kunnen bedenken dat ik nu mijn eigen bedrijf heb, zelf patronen teken, met alle maten uit de voeten kan én dat ik zelf over de grens zou gaan inkopen.

5 jaar geleden werd ik verliefd op prachtig textiel en ik heb het geluk gehad dat ik daarmee mijn bedrijf heb kunnen starten. Met ups en downs, maar altijd met heel veel plezier, 100% inzet en een grenzeloos vertrouwen.

En nu…. Nu is de tijd gekomen dat ik m'n eigen textiel selecteer, zelf inkoop en m'n eigen 'lijn' laat maken.

Spannend?? Absoluut!!

Vooral de eerste keer, maar wat een geluk dat ik hier goede hulp en kennis heb, die me mijn kennis helpen vergroten (ik mag zelfs komen 'stage lopen' en het hele proces 'met de handen meewerkend' gaan meemaken Dat natuurlijk na het seizoen, want eerst wil ik nog zo graag andere mensen blij maken met dat waar ik blij van wordt)

Zelfs in m'n stoutste dromen had ik dit niet gedacht vorig jaar om deze tijd, het leven is verassend!

Stap voor stap zal ik jullie kennis laten maken met al het moois wat ik meebreng. Én er is een redelijke kans dat ik behalve katoen nog meer moois mee ga brengen, wat ik mag gaan delen!

Stay tuned…

Ik hou jullie op de hoogte.

Voor nu ben ik alleen nog maar blij en dankbaar voor dat wat was, wat is én wat gaat komen!

Geluk!