dinsdag 16 januari 2018

19:18

Ik zou het vaker moeten doen….de blije tevreden reacties van de ontvangers en dus dragers van mijn (Full Figures) badjassen lijn. Graag wil ik de reactie van Anja met je delen.

Weet dat ik, als het een bestelling via de webshop is, nooit de persoon achter de bestelling ken. Het blijft dus altijd een beetje spannend hoe het 'ontvangen' wordt. Ik kan alleen maar afgaan op mijn eigen draag plezier…. Zelf draag ik dagelijks (lees iedere ochtend) deze A-lijn badjas en vind het heerlijk. Er zakt nooit iets 'los', ben altijd goed bedekt en ja… door de dubbel loops rits kún je het zo spannend maken als je zelf wilt. De stof valt soepel om je lijf waardoor het nooit een pompeus effect heeft. Toch Anja?

 

Hieronder lees je de reactie van Anja en ik word hier zo gelukkig van! Ze verwoordt precies wat mijn intenties waren/zijn toen ik deze badjas ontworpen heb. En weet dat je niet perse een 'grote maat' hoeft te hebben om je blij te voelen in deze A-lijn badjas. Zelf heb ik een maat 38-40 en ik voel me net zo vrouwelijk en comfortabel als iemand met een grotere maat!

 

Dag Ilona,

 

Aankomende donderdag ga ik voor het eerst sinds lange tijd weer naar de sauna. Ik heb eind oktober een maagverkleining gehad en ben sindsdien al 18 kilo kwijt. Ik was op zoek naar een nieuwe ochtendjas, maar zoek nog wel bij grote maten, omdat er nog meer kilo's af zouden kunnen voor ik in de reguliere maten terecht kom. 

 

Grote maten zat, maar bijna allemaal met ceintuur, terwijl ik dat eerlijk gezegd niet prettig vind als ik geen bh aanheb. Bovendien vind ik het niet erg figuur-vriendelijk. 

 

Gelukkig kwam ik op het idee om op badjas met A-lijn te zoeken, en kwam daarbij op jouw site terecht. Ik heb "Jet" besteld, aarzelend tussen groen en zwart, maar toch voor de "veiligere" kleur zwart gekozen. Ik wist ook niet goed of ik de grote of de kleine maat moest kiezen, omdat ik daar zo'n beetje tussenin zit, maar met het idee dat ik nog verder af ga vallen toch gekozen voor de kleine maat.

 

M'n pakje kwam net binnen, prachtig verpakt, mooie schelp erbij, en een heerlijk ruikend stukje zeep. En, nog belangrijker, een prachtige badjas waar ik me mooi in voel en die heerlijk draagt.

 

Ik heb net op de site gekeken of ik daar m'n complimenten kan uiten, maar heb dat daar niet kunnen vinden.

 

Omdat ik vind dat je een pluim verdient bij dezen toch via de mail!

 

Hartelijke groet,

 

Anja Breugelmans

 

Dit is toch een feestje! Ook als Anja nog meer afvalt, zal ze zich blij en vrouwelijk blijven voelen in deze badjas. Ik hou ervan, Anja bedankt voor je terugkoppeling!!