Blij-makers

De reacties die ik krijg op m'n Full Figures badjassen zijn zo leuk! Het is zo fijn om dames die een wat grotere maat hebben te mogen ontzorgen met een badjas die qua pasvorm goed zit én daarbij weinig ruimte in beslag nemen.

Licht, luchtig, absorberend en super compact.

Hoe het begon.

Mijn eigen label Full Figures is ontstaan omdat ik merkte dat er vraag was naar grote maat badjassen met een goede pasvorm. Twee zussen die ik een paar jaar geleden ontmoette, spoorden me aan er iets mee te doen!

En na een jaar lang luisteren, vragen en inventariseren stond de basis er. Maar hoe verder…. Naaien deed ik al van jongs af aan (lange benen en altijd te korte broeken, dat loste ik zelf op), maar patroon tekenen van uit een simpel punt… dat was andere koek.

 

Na gedegen les te hebben gekregen van een professional en prijs winner uit Zuid Afrika, werden er na hard werken en oefenen 2 modellen badjassen 'geboren'.  Je eigen label hebben/maken is heel leuk, maar eerlijkheid gebied te zeggen dat het ontzorgen van een specifieke doelgroep, zo'n ontzettend voldaan gevoel geeft!

Kersen op de taart

De reacties die ik krijg, zijn kersen op de taart. Het is zo ongelofelijk leuk om reacties te mogen ontvangen van de draagsters van mijn Full Figures badjassen. En ja… ze zijn ontworpen voor vrouwlijke curves. Per slot van rekening is dat exact waar een vrouwen lichaam uit bestaat… curves.

 

Maatwerk, dat is wat ik voor ogen had en dat is gelukt. Niet meer geconfronteerd worden met een hoop XXXX-en, de maat staat er dus ook niet in. Mijn doel is iedere vrouw zich mooi en vrouwelijk te laten voelen, gewoon omdat iedere vrouw dat verdient! 

Genieten

Dat is de opzet en die is gelukt.

Wil jij ook een Full Figures badjas, ik maak haar met liefde voor je, zodat jij kunt shinen, in de sauna maar ook lekker thuis. Je bent het waard net als ieder ander.

Love rules