2018

03-02: Bedankt voor de snelle levering.  Ik kon mijn dochter vanmiddag nog verrassen met de groene. Ze was er erg blij mee! Gast drie weken op vakantie naar Sri Lanka met backpack. Ik vond die van mij ook prachtig! Zal goede reclame voor je maken! Super hoor, ook zo leuk verpakt. 

02-26: Nogmaals dank voor deze top service 

02-24: Ze passen, hoor! Mijn dochter was er heel blij mee! (dames badjassen)

02-22: Hoi Ilona, wat leuk je vanmorgen weer even telefonisch gesproken te hebben! De oranje gentle doek is voor mijzelf (verjaardag), de zwarte voor Sjon en de andere 2 mooie kleuren voor onze jongens Bas en Max! Zijn we gelijk allemaal voorzien en klaar voor de lente! En we wachten gewoon af, wanneer je een mooie grote mannen badjas hebt! Ook de jongens (11 en bijna 9) willen graag een mooie badjas, dus... tot snel!

02-20: Ik ben zeer content met mijn mooie badjas! Morgen ga ik 2 dagen naar thermen Bussloo dus daar kan ik ‘shinen’! (Badjas Jet)  

Bedankt voor de vlotte levering!

02-06: Ik heb de badjas vandaag ontvangen, hij is prachtig!! Dankjewel!!! (Badjas Grace)

01-31: Ik heb vandaag mijn hamamdoeken ontvangen en het was een feestje om ze te ontvangen. Echt superleuk ingepakt en bedankt voor de persoonlijke noot erbij.

Ik heb 1 klein vraagje welke ik niet goed terug kan vinden. Moeten de doeken voor het eerste gebruik gewassen worden? Normaliter doe ik dat wel met nieuwe handdoeken etc maar lees nu dat ze een voorwassing hebben gehad dus nu weet ik het niet zeker. Ik hoor het graag van je.

Dit hoeft dus niet! 

01-28: Een paar dagen geleden kreeg ik de badjas binnen die ik bij je besteld had en heb het gister voor het eerst gebruikt in de sauna. Wat een lekker zachte soepele stof, precies goed! Bedankt voor de snelle verzending en de mooie verpakking, echt een cadeautje. De schelp ligt op mijn nachtkastje, om me eraan te herinneren dat ik mezelf dagjes sauna moet blijven gunnen! (Badjas Grace)

01-19: De badjas is goed aangekomen en past goed. Het was erg leuk ingepakt. Bedankt en veel succes verder! (Badjas Grace)

01-16: Aankomende donderdag ga ik voor het eerst sinds lange tijd weer naar de sauna. Ik heb eind oktober een maagverkleining gehad en ben sindsdien al 18 kilo kwijt. Ik was op zoek naar een nieuwe ochtendjas, maar zoek nog wel bij grote maten, omdat er nog meer kilo's af zouden kunnen voor ik in de reguliere maten terecht kom. (Badjas Jet) 

Grote maten zat, maar bijna allemaal met ceintuur, terwijl ik dat eerlijk gezegd niet prettig vind als ik geen bh aanheb. Bovendien vind ik het niet erg figuur-vriendelijk.  

Gelukkig kwam ik op het idee om op badjas met A-lijn te zoeken, en kwam daarbij op jouw site terecht. Ik heb "Jet" besteld, aarzelend tussen groen en zwart, maar toch voor de "veiligere" kleur zwart gekozen. Ik wist ook niet goed of ik de grote of de kleine maat moest kiezen, omdat ik daar zo'n beetje tussenin zit, maar met het idee dat ik nog verder af ga vallen toch gekozen voor de kleine maat.

M'n pakje kwam net binnen, prachtig verpakt, mooie schelp erbij, en een heerlijk ruikend stukje zeep. En, nog belangrijker, een prachtige badjas waar ik me mooi in voel en die heerlijk draagt. Ik heb net op de site gekeken of ik daar m'n complimenten kan uiten, maar heb dat daar niet kunnen vinden. 

Omdat ik vind dat je een pluim verdient bij dezen toch via de mail!

01-10: Hoi Ilona, we hebben ze ontvangen. Heel mooi! Dank voor de snelle verzending!

01-10: Hij is binnen hoor, ruimschoots op tijd dus! Bedankt, ook voor de leuke verpakking. Echt een verlaat kerstcadeau voor mezelf!

01-04: Ik heb het pakket binnen hoor. Ik heb jouw mooie verpakking erom heen laten zitten, en er nog een feestelijk papier omheen gedaan. Ze zal er blij mee zijn, dat weet ik zeker.

Deze badjas ging naar Zweden!

2017

12-27: Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen. Heel mooi en netjes verpakt en de persoonlijke boodschap vind ik ook erg leuk. De kwaliteit van de badjes en de hamamdoek is ook zeer mooi en prettig. Voor jou ook een heel mooi 2018 toegewenst.

12-19: Ik heb vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Wat zijn de hamamdoeken lekker zacht. Daar zullen we een hoop plezier van hebben. Mijn dochter is zelfs een beetje jaloers dus wie weet volgt er nog een keer een bestelling.

Hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2017.

12-13: Is binnengekomen, dank voor de levering. En wat mooi verpakt !

12-06: Je hebt laatst een zwarte badjas voor me gemaakt en later nog een zwarte ceintuur. Ik heb nog steeds je kaartje liggen en kwam m nu net weer tegen. Dank je wel, het is erg fijn met ceintuur! En hij is lekker lang; dat staat ook tof omdat ik een zoals jij zo mooi op je site zegt "full figure" heb, dan is een wat langere ceintuur tof. (Badjas Jet)

Dus nogmaals dank je wel! Ik geniet erg van mijn badjas <3

Fijne feestdagen alvast! 

11-29: Ha Ilona, Ik heb mijn pakketje binnen! Ziet er hartstikke leuk uit, dankjewel!

We gaan het samen uitpakken met Sinterklaas en ik doe er voor Marco nog een leuk gedicht bij.

Fijne dagen!

11-28:Dat is leuk speciaal voor mij gemaakt! (Badjas Grace)

Ik heb normaal maat 50-52, dus ik dacht inderdaad wat ruimer te nemen zodat het goed voelt. Vooral het stuk rondom mijn billen is erg breed, dat is meer maat 52-54. Gaat er vooral om dat de jas goed sluit. Ik hoop dat ik dinsdag 5 december de jas kan dragen naar de sauna, mocht dit niet lukken, is dit ook niet het einde van de wereld. Ik kwam helaas pas gisteren op uw site terecht.

Ik ben erg benieuwd. Succes.

11-26: Ik stal de show gisteren in de sauna (Badjas Grace)