Hamamdoek JET: stonewash zwart

Prachtig stoere nieuwe aanwinst op de collectie en passend bij de Full Figures badjas JET! (100-180 cm)

Deze hamamdoeken onderscheiden zich door de unieke verfmethode. Na het weven worden ze geverfd en traditioneel gestonewashed. Voor wie bekend is met het materiaal, je weet hoe puur het voelt en hoe het zich gedraagt. Voor wie het nog niet kent, probeer het, je zult er blij van worden!!

 

 

Meer details

€ 27.50 incl. BTW

Meer informatie

Prachtig stoere nieuwe aanwinst op de collectie en passend bij de Full Figures badjas JET!

Deze hamamdoeken onderscheiden zich door de unieke verfmethode. Eerst worden ze geweven, daarna geverfd en traditioneel gestonewashed. Deze methode zorgt ervoor dat deze hamamdoek en getrommeld/gemarmerd uitziet. Geen doek is gelijk!  Voor wie bekend is met het materiaal, je weet hoe puur het voelt en hoe het zich gedraagt. Voor wie het nog niet kent, probeer het, je zult er blij van worden!!

Hamamdoek geweven van hoogwaardig hydrofiel katoen. Absorbeert goed, droogt ook snel en voelt heerlijk zacht aan.  Ideaal voor mee op reis, in de badkamer, naar het strand etc. Ideaal voor in de zomer, maar eigenlijk kun je ze  in ieder jaargetijde te gebruiken en dragen! Naar mate deze stoffen meer gebruikt worden, zullen ze nog lekkerder aan gaan voelen. De stoffen zijn geweven met geverfd katoen, en zijn kleurvast. Deze doeken vragen erom veel gebruikt te worden!