JET: Full Figures luxe dames badjas met rits kaki stonewash

Deze badjas is een zelf ontworpen badjas met rits,  voor dames met maten vanaf maat 38 t/m 60. Door de soepel- en ruimvallende A-lijn met een dubbel loops rits draagt deze badjas comfortabel en kun je je 100% veilig voelen. Het model valt losjes over de knie, zodat altijd de bovenbenen bedekt zijn.

Meer details

€ 95.00 incl. BTW

Meer informatie

Badjas Jet is een zelf ontworpen badjas met rits,  voor dames met maten vanaf maat 38 t/m 60. Door de soepel- en ruimvallende A-lijn met een dubbel loops rits draagt deze badjas comfortabel en kun je je 100% veilig voelen. Het model valt losjes over de knie, zodat altijd de bovenbenen bedekt zijn.

Het materiaal voor deze badjassen is van dezelfde Lalay kwaliteit katoen als al het overige textiel. Het textiel waarmee deze badjas maakt is, is gestonewashed, wat maakt dat het er wat gemarmerd uitziet. Dit 'kleurverschil' zie je terug in alle badjassen, wat ook maakt dat de badjas minder massief oogt. Eigenlijk geeft het een heel speels effect.

Deze dames badjas draagt lekker licht en doordat het materiaal natuurlijk is en ademt zal je je er niet benauwd in voelen. Het is dus ook niet statisch en gaat daardoor ook niet aan je lichaam plakken. Het blijft mooi en elegant vallen en alle 'kwetsbare delen' blijven bedekt en niet zichtbaar omdat je valling heel soepel is.